Strona Główna

<b><font color=blue>REGULAMIN</font></b> i FAQREGULAMIN i FAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  <b>Galeria</b>Galeria  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Badania Lekarskie dla kandytatów do zawodowej służby wojskow
Opublikował Wiadomość
atos1 
Banita

Wysłany: Pon 18 Lut, 2008   

Komisje powinny byż znacznie bardziej rygorystyczne niż teraz aby niedopuszczać byłych szwejów ściemniaczy do służby zawodowej, nie mówie o takich co lekarza nie odwiedzali jak nie musieli albo maja takie zdrowie że trudy służby zasadniczej im nie przeszkadzają, bo potem to jest jak mawia znajomy : szer zaw to taki żolnierz co to mentalność szweja została ale wymagania ma oficera starszego :evil:

koko1234
2

Wysłany: Wto 19 Lut, 2008   

Atos1
Rygorystyczniej traktować tzn. co??? każdemu rezonans magnetyczny i może na dodatek komorę hiperbaryczną???? Jak masz jakiś konstruktywny pomysł to czekam - podziel się nim z nami.

ERMAC 
1

Wysłany: Wto 19 Lut, 2008   

A jak myślicie, jeśli mimo małego odstępstwa od normy w przypadku poziomu tej bilirubiny lekarz i tak podejmnie wobec mnie negatywną opinie, to czy mam szansę się odwolać potem i czy to ma sens? Czy są jakieś szanse?

koko1234
2

Wysłany: Sro 20 Lut, 2008   

ERMAC
Odwołania od decyzji administracyjnych ( orzeczeń WKL ) są po to by z nich korzystać. Uwarzasz że jesteś zdrowy i ZDOLNY to się odwołuj. Czy to ma sens sam zobaczysz. :gent:

ERMAC 
1

Wysłany: Czw 21 Lut, 2008   

No i generalnia załamka, 18 robiłem sobie badania kontrolne u siebie w mieście, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, i wyszlo ze poziom bilirubiny jest na właściwym poziomie. 20 pojechałem do Wrocławia na badania komisyjne cały czas zachowując diete taką jak przed 18 i badania wyszły źle. Poziom bilirubiny za wysoki. Oczywiście lekarz mnie uwalił. Nawet nie zwracał uwagi na wynik badań z mojego miasta z 18 lutego. Teraz planuje sie odwołać i ten wynik podpiąć pod odwołanie ale czy wogule wogóle są jakieś szanse?

Polecam uwadze punkt II/6 Regulaminu. P_E

Ktoś 
5

Wysłany: Czw 21 Lut, 2008   

Nie ma takiego słowa "wogóle" Panie PE :) Proponuję przystopować, bo można się zapędzić :)

ero03 
Banita
PERSONA NON GRATA

Wysłany: Sob 01 Mar, 2008   

Ktoś, a nie prawda :!:
Jest takie słowo "w ogóle" tylko trzeba je poprawnie napisać, ale tak jest jak ktoś nie zna ortografi a bierze się za poprawianie. To nie pierwszy przypadek, że uprawniony do poprawek wystawia się na pośmiewisko :viktoria:

gmk
[Usunięty]

Ermac pisz odwołanie do RWKL, niech sobie Wrocław łaskawie skalibruje porządnie urządzenia w laboratorium, ewentualnie jak tylko przekroczona jest bilirubina - bez cech uszkodzenia wątroby - to jest to pewni zespół Gilberta i powinni orzec " ZDOLNY". :czytam:

PS. Widzę że, za zwrócenie słusznej uwagi modowi to zaraz czerwony paseczek tak jak w przypadku atosa 1, przywalił modowi i od razu banita. Pewnie i mnie się dostanie za podnoszenie głosu. Myślałem że to forum niezależne, ale denerwuje mnie, że nic nie wolno powiedzieć przeciwko naszym wspaniałym przełożonym :nie2: , czy modowie trzymają z nimi/ z nich się wywodzą i przyklaskują panującej w armii głupocie??? :brawo:
Jak mam dostać pasek to darujcie sobie te uzasadnienia. :efendi2:

ero03 
Banita
PERSONA NON GRATA

Oj nie masz racji, wszystko jest zgodne z zasadą opisaną w "Folwarku zwierzęcym", po prostu wszyscy są równi wobec regulaminu, a tylko niektórzy są równiejsi... ;)

Jankes 
9

gmk napisał/a:
Widzę że, za zwrócenie słusznej uwagi modowi to zaraz czerwony paseczek tak jak w przypadku atosa 1, przywalił modowi i od razu banita.

Na łamanie regulaminu i ubliżanie innym użytkownikom miejsca nie ma i nie będzie

gmk napisał/a:
Myślałem że to forum niezależne

Lepiej nie graj w tę nutę :nie2:
Czytanie jest jak tłumaczenie, ponieważ doświadczenia dwóch różnych osób nie będą nigdy takie same. Aby nauczyć się czytać w sposób właściwy, wszechstronna znajomość wielu dziedzin nauki jest mniej ważna od instynktu - W.H. Auden.

Maurycy
[Usunięty]

Wysłany: Nie 02 Mar, 2008   

Wow!
Zrobił się tu wątek dla skazańców i banitów.
Gratuluję forumowej wierchuszce kolejnego wygryzionego usera.
Nie ma to jak gatunek "B.M.W."
:gent:

Prawie emeryt
[Usunięty]

Wysłany: Wto 04 Mar, 2008   

:brzeg: Nik nikogo nie zmusza do pisania. Wątek skarg i zażaleń na działalność GTW w innym miejscu.

Ktoś 
5

Wysłany: Wto 04 Mar, 2008   

Był u mnie w jw taki chorąży. Przyszedłem do jednostki po stażu i cały czas od niego słyszałem, że odchodzi na emeryturę. Ja po odsłużeniu swojego odszedłem na emeryturę, a on dalej mówił, że odchodzi. Taka dykteryjka :)

r4fc!k 
1

Wysłany: Sob 29 Mar, 2008   

odswiezam bo nie chce zakladac innego tematu:

czy podczas badan tych na mocz i krew sa jakies testy na obecnosc narkotykow w organizmie? jak tak to czy na mocz czy na krew?

z gory mowie ze nic nie biore. raz w zyciu tylko zdazylo mi sie "sprobowac"(doslownie). bylo to klasyczne zioło :P teraz zaluje tego ale wiem jedno ze juz mnie nie swędzi ręka zeby probowac bo wypróbowalem i nie jest to dla mnie ;) ( jest z tego jakis plus) nie wiem tylko czy przez ten jeden raz nie strace szansy dostania sie do szkoly pdf. z gory dzieki za odp

jaqb 
5
emeryt

Wysłany: Sob 29 Mar, 2008   

Po takim czasie? Nie sądzę żeby mógł być jakiś ślad. Tylko już nie bierz, bo wykryją :)

Odpowiedz do tematu