Pomógł: 288 razy Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 16505 Skąd: POLSKA
Wysłany: Wto 31 Mar, 2015
Także jestem zbulwersowany. Bezczelne wykorzystywanie instytucji apolitycznej.
Zastanawiające, czyżby Policja była mądrzejsza, a wojsko ma parcie na szkło ?
P.S.
Chyba także widziałem policjantkę.
Szanowni,
ale tam więcej mundurów widzę. Może ktoś zna resztę naszego apolitycznego towarzystwa.
Myślę, że trzeba rozsławić nazwiska naszych reprezentantów za plecami Pani Premier.
_________________ Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham psy.
Sprawą oczywistą jest, że tłumaczenia będą, ze nie jest to kampania wyborcza, żołnierzom wolno brać udział w spotkaniach z Premierem (premierzycą? ).
Tak właśnie jest jak przepisy są głupie i martwe, bo każdy rozumny człowiek wie, że to resume Kopacz to także element kampanii. Dziwię się, że niektórzy dają siebie tak wykorzystywać. Z drugiej strony, chcąc osiągnąć jakiś cel (wsparcie np. dla weteranów) trzeba zabiegać o względy rządzących. Cóż, takie życie, takie realia. Nie tylko u nas.
_________________ Administratorzy i Moderatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za opinie wyrażane przez użytkowników NFoW.
Jest broń straszniejsza niż oszczerstwo: to prawda
Zwrócono mi uwagę, że może być też i jeszcze jedna możliwość "występów" w takich "imprezach", a mianowicie własne korzyści & kariera.
Nie wiem na ile jest w tym prawdy, ale "wiewiórki" ćwierkają, że "widoczny" na zdjęciu poprzez taką postawę ma stanowisko.
_________________ Administratorzy i Moderatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za opinie wyrażane przez użytkowników NFoW.
Jest broń straszniejsza niż oszczerstwo: to prawda
Pomógł: 37 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Mar 2011 Posty: 2608 Skąd: Głogów
Wysłany: Sro 01 Kwi, 2015
Ileż to razy przychodziły pisma do jednostek, że jest jakaś impreza i nie może zabraknąć przedstawicieli wojska w tle. Także mnie to wcale nie dziwi i nie jest to żadna agitacja.
_________________ Jeśli uznasz, że ktoś na forum Ci pomógł - daj mu punkt - używając przycisku "pomógł".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum