Wysłany: Sob 01 Mar, 2008 Utworzyłem sobie nowy temat w dziale po godzinach
To ma tytuł narty i jest w grupie hobby.Zauważyłem, że jest tam tylko jedna data na samym początku wątku. Wszystkie pozostałe wrzuty nie powoduja zmiany daty, wygląda to tak, że został wrzucony jeden news i nic się więcej nie działo.Inne wątki funkcjonuja normalnie, znaczy nowy wpis - aktualna data jego dokonania. Chciałbym zapytać kto mnie tak wyróżnił i dlaczego??
Gulliwer
_________________ Wstąp, poznaj, zabij... Semper Fi!
Pomógł: 119 razy Wiek: 51 Dołączył: 22 Cze 2006 Posty: 4273 Skąd: Archiwum X
Wysłany: Sob 01 Mar, 2008
Nikt Cię nie wyróżnił
Tak działa skrypt - gdy nie ma innych uczestników dyskusji automatycznie dodaje do ostatniego wpisu .
_________________ Jeśli uznasz, że ktoś na forum Ci pomógł - daj mu punkt - używając przycisku "pomógł".
Czytanie jest jak tłumaczenie, ponieważ doświadczenia dwóch różnych osób nie będą nigdy takie same. Aby nauczyć się czytać w sposób właściwy, wszechstronna znajomość wielu dziedzin nauki jest mniej ważna od instynktu - W.H. Auden.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum