Pomógł: 65 razy Wiek: 85 Dołączył: 03 Wrz 2005 Posty: 6456 Skąd: Getarnte Option von ...
Wysłany: Wto 22 Sie, 2006
Wypowiadałem się w tym temacie kilkakrotnie, dlatego nie bedę kolejny raz uzasadniał kim dla mnie jest pan Kukliński.
Oddałem głos na punkt 2 ankiety - kategorycznie mówię
A mnie bardziej by interesowała opinia Konwentu Dziekanów, który jakby nie było jest reprezentantem wojska - na chwilę obecną nic sie nie dzieje.... czas leci.... środowisko wojskowe w zdecydowanej większości jest na "nie" - tylko, że dalej nie ma oficjalnego stanowiska.
bartolomeo [Usunięty]
Wysłany: Czw 26 Paź, 2006
to tak jakby rosja zrobiła Suworowa naczelnym wywiadu
Człowiekiem pełnym sprzeczności był pułkownik Kukliński, jego nominację, nawet pośmiertną, pozostawiłbym do Świętego Nigdy.... Niech zostanie tak jak jest.
Dla dobra ogółu bo może znaleźć się kiedyś naśladowca....
_________________ W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakietę na księżyc, teraz potrzeba 3.0 Ghz żeby odpalić Vistę...
HORNET [Usunięty]
Wysłany: Pią 10 Lis, 2006
Żołnierz zawsze powinien być żołnierzem, a z pewnością większe standardy co do postw dotyczą OFICERA. Zdrada jest zawsze zdradą Ojczyzna której się Służy, a nie szukaniem motywów dlaczego KUPCZY SIĘ Z WROGIEM.
http://www.nfow.pl/images/smiles/straszniezly.gif
każdy szpieg zawsze będzie szpiegiem niezależnie komu sprzedaje informacje, Kukliński dostawał wynagrodzenie za sprzedane informacje, wstyd i hańba dla oficera byc sprzedawczykiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum